Alcaldessa

SALUTACIÓ DE L'ALCALDESSA, MERCÈ PEDRET I RAMOS

Que n’era d’incert la nouvinguda al paratge formós de riu, coves menjar gastronomia, i bonhomia de la gent que conformem Benifallet. El meu poble. El nostre poble. El teu poble apreciat visitant/lector.

Sigues Benvingut/da a la nova web oficial de l’Ajuntament de Benifallet, i si fas un cabussó, que en diem per aquestes contrades, hi trobaràs de tot, en renovades, al dia, informacions del que és Benifallet.

De ben segur, que faràs un tastet a la pàgina, i et quedaran ganes de fer un vol real pel nostre poble.

Benifallet, és historia i és present, Benifallet, és flaire d’ametller al gener, Clotxa per Sant Antoni, matança del porc al març, Setmana Santa de cocs en mel , mones i pastissets, Festa de les Coves al maig,  al Juny, Firebre, Juliol la Festa del Carme, Agost la tranquil·litat de les tardes a qualsevol terrassa de dins del poble, o les paradisíaques nits a l’estació de Benifallet, al Setembre la Festa de les Festes, la Major. A l’Octubre la collita del mandariner, al Novembre la Fira Gastronòmica, i al Desembre la festa de la Cultura.

Benifallet vol ser futur i, per això, des d’aquesta web t’invitem a fer-nos arribar suggeriments i totes aquelles mancances que puguis trobar per fer un Benifallet pròsper.

Moltes gràcies a totes i tots.