Festa Major de Benifallet 2023

01/09/2023

Festa Major de Benifallet 2023

 

               Festa Major de Benifallet 2023

 

La metgessa, Nuria Mulet Margalef, especialista en oncologia mèdica, pregonarà el proper dijous, 7 de setembre, l’inici de les Festes Majors de Benifallet que es celebraran fins l’11 de setembre, quan es commemora la Diada Nacional de Catalunya. Serà en l’acte oficial on es proclamaran les pubilles, pubilletes i hereus del 2023.

La jota tornarà a ser la gran protagonista d’aquests cinc dies intensos, ballant-se tarda i nit, amb els tradicionals caps de dansa, les jotes nocturnes i el circuit de jotes amb la xaranga Tal Com Sona de Paüls.

El programa arriba carregat d’actes per a totes les edats, iniciant-se amb el repic de campanes i la processó de la patrona, la Mare de Déu de Dalt i del patró, Sant Francesc d’Assís. I continuaran amb  la cercavila, la Missa, la pijamada, la sardana, els vermuts electrònics, el correbars, els cossos, el tobogan aquàtic, la xarangada, els concursos de Botifarra i Guinyot, les birles, la petanca,  el dinar popular, l’homenatge a la gent gran amb el concert de la banda La Rasquerana…

Pel que fa a les novetats, cal destacar el joc de l’Assassí de la Pastanaga, la màgia amb el Mag Stigman, l’exhibició de ball  amb Twist Dancelab, el campionat de Rummikub, l’Escape Room sobre el canvi climàtic i els partits de fútbol Sala.

Swing Latino, Centauro, Montesol i La Tribu amenitzaran les nits de ball que es clouran amb la participación de diferents DJ’s: DJ Axel Mesegué, DJ Lluís Torralbo, DJ’s Gem, Dj Pau Mestres, Dj Timy, DJ Dario i DJ Paulvibe.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de totes les persones, entitats i establiments que fan possible les festes i recorda que durant tota la Festa Major hi haurà habilitat un Punt Lila en el marc del protocol municipal contra les violències sexuals en espais d’oci.

L’abonament de tots els actes és de 30 euros, les entrades diàries són de 10 euros, la sessió de la tarda i 15 euros la sessió de la nit.

Podeu donar un cop d'ull al programa o descarregar-lo en format digital AQUI.