Ruta de les 3 C's

La Ruta de les tres Ces

Ofereixen una visita per tres espais diferents de gran bellesa i història, com són el Castell de Miravet, la Cooperativa modernista del Pinell i les Coves de Benifallet

Catedral del Vi. Celler del Pinell de Brai

Catedral del Vi del Pinell-Cooperativa del Pinell: Celler cooperatiu d'estil modernista de l'arquitecte Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí. El celler produeix olis i vins de gran qualitat dins la Denominació d'Origen Terra Alta. Al Pinell de Brai, a més de visitar la Catedral del Vi, podreu visitar els escenaris de la Batalla de l'Ebre o el Centre d'Interpretació "Les Veus del Front". 

Visita al Castell de Miravet - Turisme de la Ribera d'Ebre

Castell de Miravet: Fortalesa templera del segle XII construïda sobre un turó que controla tot el territori, el riu Ebre passa pels peus i domina tota la població de Miravet. Es troba en bon estat de conservació, sent un dels grans exemples del seu estil a l'Europa occidental. Es poden visitar les muralles i diferents estances com cavallerisses, cisterna, cuina, refetor, magatzems o l'important església romànica. Està gestionat pel Museu d'Història de Catalunya.