Benvinguda Setmana Santa 2023

13/04/2023

Benvinguda Setmana Santa 2023

SETMANA SANTA 2023

La inauguració de la temporada del Llagut de Benifallet i l’avançament del bon temps han donat una bona jornada de Setmana Santa

Ens trobem en un moment de forta sequera i falta d’aigua a tot arreu. Nosaltres sempre hem defensat que “el riu és vida” i així és però en ocasions com l’actual, encara és raó de ser-ne més i tot! Això ens permet que puguem seguir navegant amb el nostre llagut pel riu Ebre i haguem pogut començar la temporada.

La Setmana Santa doncs és un moment clau ja que són les vacances que marquen l’abans i el després de l’hivern i l’estiu. De totes maneres, tothom sap que la Setmana Santa són les vacances, per excel·lència, de la primavera.

Enguany, com quasi sempre, ha sigut un altre èxit! No ens podem queixar (gens ni mica) ja que han passat més de 3.000 persones durant aquests dies. Tot i que la majoria de gent fa vacances des del divendres Sant fins el dilluns de Pasqua, hi ha molta altra gent que aprofita i gaudeix de tota la setmana, pròpiament.

El nostre principal reclam són les Coves Meravelles però un cop començada la temporada turística, el Llagut agafa protagonisme i molts dels nostres visitants, acaben venint molt atrets pel passeig en Llagut. No obstant, la Via Verda també és un bon complement per acabar de passar un bon dia, ple d’activitats.

Com sempre, també cal destacar que l’ overbooking també ha sigut profitós pel sector de la restauració. Tan restaurants com allotjaments també han tingut un bon inici de temporada i força gratificant.

Així doncs, altre cop ens reafirmem amb el nostre eslogan que just fa un any vam estrenar. Benifallet, tots els camins t’hi porten!