Bona Diada de Sant Jordi

22/04/2020 Actualitat

Bona Diada de Sant Jordi

L'Ajuntament de Benifallet us desitja una Bona Diada de Sant Jordi. Sabem que no serà una Diada com les altres, però hem intentat pensar activitats que fomentin el gust per la lectura i les relacions socials virtuals.

Us proposem que pugeu a les xarxes les imatges dels balcons engalanats, manualitats, llibres, roses.... Convertim les xarxes en la nostra Plaça!

ACTIVITATS

A les 10 del matí hi haurà una SESSIÓ DE SARDANES, tancant la sessió de Dansa a la Plaça amb una JOTA. Si les balleu a casa, pengeu-ne vídeos perquè tothom vegi com vivim el Sant Jordi a Benifallet. 

A les 11, es farà la presentació a les xarxes socials del CONCURS DE RELATS BREUS amb el poble de Benifallet com a protagonista.

A les 12, podreu seguir al Facebook de la Biblioteca la lectura del llibre EL VIATGE DE LA BRUNA, escrit i il·lustrat per la Montse Pallarès i la Cinta Ramos, dos generacions de dones relacionades amb Benifallet.

A les 12 de migdia i a les 4 de la tarda, dins el marc de la campanya LLIBRES A L’AIRE, podeu sortir a les finestres, terrats, patis o balcons de casa i llegir en veu alta un ratet. En acabar, fem un fort APLAUDIMENT amb el crit del nom de la nostra “llibreria” particular; cridarem “REGALS I MÉS”. Enregistreu-vos i compartiu els vídeos a la pàgina de facebook de la Biblioteca amb les etiquetes #llibresalaire #SantJordiaCasa #SantJordi2020Benifallet

Ja a la tarda, a les 4, dins la campanya LLETRES LLIURES del Departament de Cultura, es convida la ciutadania a llegir en veu alta el text que vulguin mentre s’enregistren un màxim de 2 minuts i es demana que els difonguem a les xarxes a través de l’etiqueta #lletreslliures #SantJordiaCasa #SantJordi2020Benifallet i #Benifalletcultural

Per acabar la Diada, a les 7 de la tarda, us convidem a sortir a cantar o tocar la SANTA ESPINA que sonarà des de la megafonia de l'Ajuntament. Si voleu tocar-la, cantar-la o ballar-la des de casa, us deixem la lletra i la partitura. Graveu-vos i pengeu-ho a les xarxes #SantJordi2020Benifallet