Les Coves i el Llagut Benifallet estrenen il·luminació

03/04/2019 Actualitat

Les Coves i el Llagut Benifallet estrenen il·luminació

Les Coves de Benifallet estrenaran enllumenat aquesta Setmana Santa. Les obres de millora, que ha consistit en canviar tota la il·luminació interior tant de la Cova Meravelles com de la del Dos, posen en valor les seves formacions a la vegada que donen una nova perspectiva al visitant que ja hi hagi estat alguna altra vegada.  Un motiu més perquè aquest patrimoni natural sigui un dels actius a visitar aquesta Setmana Santa. Les coves estaran obertes tots els dies i el cap de setmana de divendres, dissabte, diumenge i dilluns de Pasqua no tancaran a migdia. 

Pel que fa als viatges amb el Llagut pel riu Ebre, també es podran realitzar tots els dies, amb quatre sortides diàries (les 11, les 12.30, les 16.30 i les 18 hores). La venda d'entrades es realitza al Punt d'Atenció Turística que hi ha a l'encreuament de l'avinguda Lluís Companys amb el carrer Alfons, al costat de l'edifici de la cooperativa.

Tots dos actius es complementen amb una oferta amplíssima al municipi com són la via verda, les activitats al riu Ebre i d'aventura, la visita al Castellot de la Roca Roja, senderisme, una variada i àmplia gastronomia i diversitat d'allotjaments per triar #Benifallet aquesta Setmana Santa. 

Les Coves i el Llagut van arribar l'any passat a una xifra històrica de 36.023 visites, 27.711 a les Coves i 8.312 al Llagut.

Per a més informació: www.benifallet.cat

 

 

Les Coves i el Llagut obriran tots els dies a Setmana Santa. Divendres, dissabte, diumenge i dilluns de Pasqua les Coves no tanquen a migdia. Consulta els horaris. 

 

 

 

 

Menu

Menú principal

Llengües