Les persones nascudes entre el 1987 i 2006 estan convocades dissabte 27 d'agost als segons pressupostos participatius de Benifallet

19/08/2022

Les persones nascudes entre el 1987 i 2006 estan convocades dissabte 27 d'agost als segons pressupostos participatius de Benifallet

El proper 27 d'agost les i els joves empadronats a Benifallet que han nascut entre el 1987 i el 2006 podran votar per triar una de les opcions dels pressupostos participatius d'aquest exercici fins a un màxim de 5.000 euros, que és la partida destinada als comptes d'aquest exercici 2022. A més, hi haurà un apartat per poder fer altres propostes i que es valoraran amb vista als altres exercicis municipals.

Aquesta convocatòria arriba després que el 2020 es realitzessin per primera vegada pressupostos participatius al nostre municipi. En aqueslla primera edició, es van adreçar a les xiquetes i xiquets que havien nascut fins al 2007. 

Enguany la votació es realitzarà a les piscines municipals, on s'instal·larà una urna en horari de tarda, de 17.00 a 20.00 hores.

També hi ha l'opció de votar per correu per a aquelles persones que aquella tarda no puguin votar de forma presencial i que només caldrà que es posin en contacte amb l'Ajuntament per informar-los del procediment o per resoldre qualsevol dubte. 

Les persones censades al poble en aquesta franja d'edat rebran en breu una carta de l'alcaldessa amb tota l'explicació. 

L'1 de setembre es farà públic el resultat de la votació, informant dels recursos i/o projectes guanyadors pels mitjans tradicionals i xarxes socials.

El Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació del municipi mitjançant el qual els ciutadans i les ciutadanes poden proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos econòmics municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa.

BASES

TRÍPTIC