Resultats pressupostos participatius 2022

01/09/2022

Resultats pressupostos participatius 2022

 

El voleibol, el tennis taula a l’aire lliure, l’equipament workout i un banc ajustable i joc manueller per al nou gimnàs municipal són les opcions que han estat escollides per les joves i els joves de Benifallet en el procés dels pressupostos participatius que l’Ajuntament de Benifallet ha convocat enguany. Es podien escollir diferents propostes fins un a un total de 5.000 euros. La participació ha estat del 23,71% del cens convocat, persones nascudes entre els anys 1987 i 2006.

Els joves i les joves que han exercit el seu dret a vot han presentat també altres propostes com millorar l'equipament del futbol sala, un espai per a més petits i joves, un circuit de bicicletes i patins, posar en marxa una pista de pàdel, cinema a la fresca a les piscines i també idees per fer un espai públic més atractiu pel que fa a la via pública, zones enjardinades i espais a l’aire lliure.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament ara ja s’encarregaran els equipaments guanyadors dins de la partida dels participatius, també s’està des de fa mesos treballant en un projecte de millora del Futbol Sala que es podria posar en marxa enguany mateix en càrrec al pressupost general del 2022 i es tindran en compte les altres propostes de millora realitzades amb vista als propers exercicis.

L’Ajuntament agraeix a totes les persones que han votat en aquest procés amb el desig que a mesura que els pressupostos participatius es vagin instaurant i consolidant entre la població la participació augmenti en les properes convocatòries. El Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació del municipi mitjançant el qual els ciutadans i les ciutadanes poden proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos econòmics municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa.

 

RESULTATS

Cens: 156

Participació: 37 persones

Opció 1:  9 vots

Opció 2: 18 vots

Opció 3: 17 vots

Opció 4: 1 vot

Opció 5: 14 vots

 

*cal recordar que cada votant podia triar més d'una opció fins a completar els 5.000 euros

Menu

Menú principal

Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français