Terceres votacions dels pressupostos participatius de Benifallet 2023

24/03/2023

Terceres votacions dels pressupostos participatius de Benifallet 2023

Les persones nascudes entre el 1963 i 1986 estan convocades dimecres 29 de març a les terceres votacions dels pressupostos participatius de Benifallet

 

El Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació del municipi mitjançant el qual els ciutadans i les ciutadanes poden proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos econòmics municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa.
 

El proper 29 de març les persones empadronades a Benifallet que han nascut entre el 1963 i el 1986 podran votar per triar una de les opcions dels pressupostos participatius d'aquest exercici fins a un màxim de 5.000 euros, que és la partida destinada als comptes d'aquest exercici 2023. A més, hi haurà un apartat per poder fer altres propostes i que es valoraran amb vista als altres exercicis municipals.

Enguany la votació es realitzarà al Centre Polivalent, on s'instal·larà una urna en horari de tarda, de 18.00 a 21.00 hores.

També hi ha l'opció de votar per correu per a aquelles persones que aquella tarda no puguin votar de forma presencial i que només caldrà que es posin en contacte amb l'Ajuntament per informar-los del procediment o per resoldre qualsevol dubte. 

Les persones censades al poble en aquesta franja d'edat rebran una carta de l'alcaldessa amb tota l'explicació. 

 

El 5 d’abril es farà públic el resultat de la votació, informant dels recursos i/o projectes guanyadors pels mitjans tradicionals i xarxes socials.