L'alcaldessa, Mercè Pedret, demana extremar la prudència i agraeix la feina dels i les que treballen sense descans per fer front al Covid-19

27/03/2020

L'alcaldessa, Mercè Pedret, demana extremar la prudència i agraeix la feina dels i les que treballen sense descans per fer front al Covid-19

VÍDEO MISSATGE DE L'ALCALDESSA

 

Benvolguts veïns i veïnes,

 

estem a punt d'arribar a les dues setmanes de confinament a causa de la crisi sanitària derivada pel Covid-19. He llegit que és ara quan arriba el moment de la resistència real, en què encara hem de ser més forts, en què cal extremar més les mesures, en què cal ser més curosos i, sobretot, mantenir la calma, respirar fondo perquè tot anirà bé.

 

En nom del municipi de Benifallet, vull expressar el profund agraïment a tot el personal sanitari i sociosanitari, al personal d'atenció social i als cossos de seguretat i emergències, com també als treballadors i treballadores d'establiments de serveis bàsics, com botiguies, supermercats, farmàcies, tallers, etc... als transportistes, als pagesos i pageses, a la premsa... a totes aquelles persones que continuen treballant sense a penes descans, amb recursos que escassegen, arriscant la seva pròpia salut perquè anteposen per damunt de tot el benestar general. Mai no els aplaudirem prou.

 

Vull recordar-vos que l'Ajuntament ha estat, està i continuarà estant al costat vostre durant aquests dies tan durs i difícils que ens toquen viure. Des d'aquí vull expressar el meu agraïment a les treballadores de l'administració municipal i al personal de la brigada que continuen avui al peu del canó per garantir els serveis essencials bàsics. També a tots els comerços i establiments per garantir-nos el proveïment de productes bàsics. Així mateix, mostrar la solidaritat amb tots els que han hagut de tancar o reduir horaris. Des de l'Ajuntament hem decretat mesures per intentar ajudar-los davant un moment tan complicat.

 

També com alcaldessa vull mostrar la satisfacció per les accions altruistes tant des del punt de vista social, com cultural i lúdic que ens mantenen units des de la distància del confinament, que ens mostren com el poble viu, emprenedor, solidari i obert que som. Els versos de Raimon es fan presents

 

"I de nit a casa, junts

escoltàvem la música,
de nit a casa junts...."

 

Acabo recordant-vos una vegada més la necessitat que seguiu les mesures indicades i que us quedeu a casa, com també us demano que mantingueu una actitud cívica quan sortiu a passejar amb els gossos, recollint els excrements i mantenint la cura de l'espai públic, aquest espai de totes i tots que cal sempre mantenir net, però ara encara més que mai.

 

A Benifallet, aquest virus el parem entre totes totes i tots.

 

A sota podeu trobar enllaçada una nota l'Ajuntament de Benifallet amb les mesures i els espais per fer seguiment de la crisi dia a dia.

 

Mots ànims i una forta abraçada

 

#quedatacasa #benifallet #cordelebre

 

Menu

Menú principal

Llengües