Les Coves Meravelles de Benifallet reobriran al públic dissabte 13 de juny

08/06/2020 Actualitat

Les Coves Meravelles de Benifallet reobriran al públic dissabte 13 de juny

Les Coves Meravelles de Benifallet obriran dissabte vinent al públic després de tancar portes el 14 de març passat a causa de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19. L’espai turístic reemprendrà la seva activitat amb un seguit de mesures de seguretat tant per als visitants com per al personal de turisme.

 

Així, els grups s’han reduït a quinze persones per entrada, s’ha variat el recorregut per mantenir la distància de seguretat durant la visita i s’ha fixat un horari per a les entrades, ja que fins ara aquestes es realitzaven d’acord amb l’arribada dels visitants. Aquests horaris són els següents: matins, entrades a les 10 hores, 10.50 hores, 11.40 hores, 12.10 hores i 13 hores, i tardes, a les 16.00 hores, 16.50 hores, 17.40 hores, 18.10 hores i 19.00 hores. Per aquest motiu, durant aquest mes de juny caldrà reservar l’entrada prèviament, trucant a telèfon 977 26 78 00 o enviant un correu electrònic a covesmeravelles@gmail.com. El pagament a les Coves només s’acceptarà amb targeta.

 

Entre altres mesures, a l’espai de les Coves caldrà dur mascareta, d’acord amb l’Ordre SND/422/2020, de 19 de maig, i seguir en tot moment les indicacions de les guies. Entre altres aspectes, pel que fa a mesures de protecció i seguretat, s’ha previst la dotació d’EPIS al personal laboral i s’ha col·locat una mampara de protecció a la recepció. A més, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de la visita.

 

Pel que fa al Llagut Benifallet i al Punt d’Atenció Turística, està previst que reprenguin la seva activitat el proper 1 de juliol.

Menu

Menú principal

Llengües